گل محمدي نسبت به شرایط محیطی سازگاري خوبی دارد و از شاخص ترین صفات گل محمدي بقاء و سازگاري آن نسبت به خشکی است و از این گیاه به عنوان گیاه زینتی و دارویی استفاده می شود. تولید این گل تقریباً در سراسر کشور می تواند کشت و تولید شود، ۶استان در کشور بیشترین میزان تولید گل محمدی در کشور را در اختیار دارند که شامل استانهای اصفهان، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی می باشند.
تولید سالانه بیش از ۷هزار تن گل محمدی در شهرستان کاشان، این شهرستان را به قطب تولید محصول مذکور در کشور تبدیل کرده است، همچنین سطح زیر کشت گل محمدی در این شهرستان بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ هکتار می باشد، بخش های قمصر، برزک، نیاسر، جوشقان و کامو از جمله بخش ها مهم مرکز تولید گل محمدی در این شهرستان مطرح هستند. بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی و تولید گلاب و صادرات آن مربوط به استانهای فارس، کرمان و اصفهان است.
صنعت گیاهان دارویی منبع عظیم اقتصادي و با ارزش افزوده بسیار بالا در ایران محسوب می شود. شناخت زمینه ها و برنامه هاي اشتغال در آن میتواند موقعیت ارزشمندي به این صنعت در داخل و در بخش صادرات و حضور موفق ایران دربازارهاي جهانی ببخشد.