|

طرح توجيهي سرمايه گذاري در كارخانه توليد قندهاي طعم دار-فرصت سرمايه گذاري ١٨٣

سرمایه‌گذاری در کارخانه تولید قندهای طعم‌دار
فرآوری مواد‌غذایی همواره یکی از بهترین فرصت‌ها برای اهالی کسب‌و‌کار است، این حوزه با توجه به مصرف روزانه و بازاری که همیشه مشتری دارد می‌تواند پله‌ای برای پرتاب به سوی پیشرفت‌های عظیم باشد.امروزه در جهان شرکت‌ها و افراد مختلفی در حال رقابت تنگاتنگ در زمینه فرآوری مواد‌غذایی هستند و خلاقیت در این بخش در سطح جهانی می‌تواند اشاعه یابد. در گزارش امروز قصد داریم یکی از فرصت‌های مناسب شغلی برای کسانی را که به خلاقیت در فرآوری مواد‌غذایی علاقه دارند در سطح کارخانه و مشاغل خانگی بررسی کنیم.
این سطح از کار در قالب مشاغل خانگی در حال حاضر دارای پتانسیل‌های زیادی برای فعالیت است که در ادامه شرایط سرمایه‌گذاری در آن بررسی می‌شود. پس از آن، نسل جدید قندهای طعم‌دار در بازار پدیدار شدند که توجه بسیاری از مصرف‌کنندگان به انواع این قندها جلب شد و البته بازار این کار همچنان پتانسیل‌های بسیاری برای کار دارد. قندهایی با طعم خرما، نعنا، دارچین، زعفران و لیمو در بازار امروز تولید می‌شوند که می‌توان آینده بازار قند را به سمت این خوشمزه‌های رنگی سوق داد، چرا که مزیت‌های این قندها می‌تواند آن را جایگزین قندهای معمولی در سفره‌ها کند.
اگر بخواهید در قالب مشاغل خانگی به این کار بپردازید یک فضای 20متری برای کار کافی است. در این صورت باید مشتری‌های خود را به صورت محدود و در محل زندگی و چند فروشگاه اطراف پیدا کنید. دستگاه‌های کوچک خانگی معمولا ٢٠٠ کیلوگرم در ساعت قند خرد می‌کنند که حدود 4میلیون تومان قیمت دارند، طعم‌دار کردن قندها هم که به صورت سنتی و در سینی‌های بزرگ صورت می‌گیرد و هزینه چندانی ندارد.
برای بسته‌بندی محصول هم حدود 2 میلیون تومان سرمایه نیاز دارید تا یک دستگاه پرس خریداری کنید و به وسیله آن بسته‌های 500گرمی و یک کیلوگرمی قندها را تهیه کنید. دستگاه‌های قند خردکن خانگی به طور میانگین از یک تن قند ٨٨٠کیلوگرم قند خردشده تولید می‌کنند و مابقی محصول را که به صورت خاک قند می‌شود باید به قنادی‌ها بفروشید و از ضایعات این کار هم درآمد کوچکی کسب کنید.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *