طرح توجيهي احداث واحد تولید چیپس میوه-فرصت سرمايه گذاري١٠٢

به‌طور كلی خشك كردن میوه‌ها، یكی از روش‌های جلوگیری از فساد میكروبی آنها به شمار می‌آید. در این روش در اثر كاهش میزان رطوبت میوه، امكان فساد میكروبی و سرعت واكنش‌های مضر دیگر به میزان زیادی كم می‌شود. خشك‌كردن علاوه بر اینكه اثر نـگـهـدارنـدگی روی محـصـول دارد، وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری كاهش می‌دهد در نتیجه از هزینه‌های حمل‌و‌نقل و ذخیره‌سازی می‌كاهد. به دلیل اینکه تولید چیپس میوه در ایران یک کار بکر و تقریبا نوپاست، سودآوری بالا و ریسک پایینی در این عرصه وجود دارد. وی می‌افزاید: این محصول در بسیاری کشورهای دنیا تولید می‌شود اما به جرات می‌توان گفت هیچ میوه خشکی در جهان با کیفیت و طعم و مزه و تنوع میوه ایران وجود ندارد و بسیاری از کشورهای دنیا تشنه این محصول ایرانی هستند. مدیر این مجموعه معتقد است مسئله اساسی در این خصوص این است که تولید این حصول از طرف دولت حمایت شود و از سوی سرمایه‌گذاران جدی گرفته شود.
میزان سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی یک خط تولید چیپس
با توجه به حجم تولید، همچنین محصولی که قصد داریم تولید کنیم مبلغ سرمایه‌گذاری کاملا متغیر است اما در حالت کلی برای محصولاتی مانند گلابی، هلو، زردالو، آلو و سیب به ماشین‌های کانوایر، بلانچر، دستگاه برش، هسته‌گیر و خشک‌کن نیاز دارید که مجموع ریالی خرید این دستگاه‌ها با توجه به تولید روزانه 600 کیلو و حدودا 200 تن در سال مبلغی برابر 120میلیون تومان هزینه دستگاه‌ها می‌شود. حدود 100 میلیون دیگر برای خرید مواد اولیه و برخی ملزومات دیگر کارخانه نیازمندید. این تجهیزات به یک فضای حدودا یک‌هزار متری نیاز است تا به بهره‌برداری برسد.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 2