طرح توجیهی راه اندازی رستوران فست فود (دریایی)
|

طرح توجیهی راه اندازی رستوران فست فود (دریایی)

طرح توجیهی راه اندازی رستوران فست فود (دریایی) برای بندر لنگه توسط بهینه گستر صنایع آرمان تحویل کارفرما گردید.

خلاصه طرح
نام طرح مقدار واحد
مساحت زمین مورد نیاز 150 متر مربع
زیربنای ساختمان ها 300 متر مربع
میزان سرمایه گذاری (ثابت) 25000 میلیون ریال
میزان آورده 15000 میلیون ریال
وام 10000 میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه 4.2 سال
نرخ بازگشت سرمایه 54.7 درصد
میزان اشتغال زایی
(تعداد نیروی انسانی مورد نیاز) 16 نفر

هدف از ایجاد راه اندازی فست فود و تهیه غذای فست فود و همچنین فست فودهای دریایی است. همچنین ایجاد اشتغال و کارآفرینی نیز از اهداف دیگر این طرح در این شهرستان است.

افزایش جمعیت و تغییر شیوه زندگی باعث افزایش مشغله‌ها و همچنین کمبود وقت برای افراد در طبخ غذا شده است، همین مورد خود دلیلی است که تمایل افراد به‌صرف غذاهای آماده بیرون از منزل بیشتر شده است، گرفتاری و مشغله‌های کاری باعث شده که افراد تمایل به تهیه یک غذای آماده و باکیفیت و البته باقیمت مناسب داشته باشند و همین امر روزبه‌روز به محبوبیت فست فود و افزایش رستوران‌ها کمک می‌کند.

احداث فست فود به فرآیند طرح این ایده تا مرحله به اجرا درآوردن آن اطلاق می شود. این فرایند دارای اهمیت بسیار زیادی است و باید در چارچوب و قوانین خاصی اجرا شود. با توجه به رشد این صنعت در چند سال اخیر به دلیل تغییر ذائقه مردم و علاقمند شدن آن ها به غذاهای آماده به یکی از مشاغل پر درآمد و پرسود تبدیل شده است و افراد زیادی خواهان سرمایه گذاری و آغاز کسب و کار در این حوزه هستند. اکثر مردم عقیده دارند که کسب و کاری که به مواد غذایی مربوط باشد درآمد خوبی دارد. حتما فست فود ها و ساندویچی ها هم جز این دسته محسوب می شوند. شغل فست فود و ساندویچی شغلی است که با سرمایه کم سود نسبتا خوبی دارد و نسبت سرمایه گذاری اولیه و بازدهی ماهانه آن فاصله زیادی ندارد این یعنی اگر کسی بتواند بطور اصولی و با مدیریت مناسب این کار را انجام دهد درآمد بسیار خوب و بازگشت سرمایه زود هنگام را در پی خواهد داشت.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *