طرح توجیهی احداث واحد تولیدی غذای نیمه آماده-فرصت سرمایه گذاری ۱۸۹
فرصت سرمایه گذاری این نوبت به واحدهاي توليد كننده انواع غذاهاي آماده ونيمه آماده نظيرانواع ناگت، برگرها، محصولات ماريناد شده، سالادها، سمبوسه، پيراشكي، شامي، اس پرينگ رول، پيتز ا،فلافل، كتلت ها، كوفته ها و محصولات سوخاري آماده مصرف اختصاص دارد.
بازار طرح
انسان عصر مدرن که در فضای خسته کننده ماشینی باید شبانهروز کار کند تا نیازهای روز افزون خود به خرید دستگاهها و تجملات جدید را برطرف کند، دیگر حوصله تهیه غذاهای سنتی را هم از دست داده و به مصرف نوع جدیدی از غذاها، معروف به غذاهای آماده یا سریع (Fast Food) روی آورده است. امروزه غذاهایآماده، جزء جدایی ناپذیر شهر نشینی شده است. دسترسی آسان، پخش گسترده و قیمتهای پایین، نقش مهمیدر گسترش مصرف اینگونه غذاها ایفا میکند. تنوع زیاد این غذاها، به کار بردن ادویههای مختلف و خوش بودر آنها و نیز زیبا وجذاب بودن ظاهر این نوع غذاها، سبب میشود مصرف آنها بیشتر شود. عمده دلایلی که منجر به افزایش تقاضا شده است عبارتند از:
•استفاده از چربی فراوان
•استفاده از ادويهجات خوشطعمکننده
•کمتر بودن زمان آماده شدن غذا نسبت به انواع سنتی
•قيمت مناسبتر
•طعممتفاوت و گاه لذيذتر نسبت به انواع اغذيه.
مشتریان اصلی محصولات طرح
دانش آموزان مدارس به دليل طولانی شدن ساعت حضور بچهها…….