|

طرح توجيهي تولید ظروف آلومینیومی -فرصت سرمايه گذاري١٢٤

آلومینیوم بعد از فولاد بیشترین مصرف را در دنیا در بین مواد فلزی به خود اختصاص داده و بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای دارای ذخایر انرژی سرمایه گذاری های سنگینی برای تولید آن کرده اند. محصولات ساخته شده از آلومینیوم بسیار فراوان و متنوع هستند و به جرات می توان گفت زندگی مدرن امروز بدون استفاده و کاربرد این فلز پرارزش غیرقابل تصور است.
ایران به دلیل داشتن ذخایر عظیم و ارزان قیمت انرژی، نیروی کار ارزان و نیروی متخصص و علمی کاملا برای سرمایه گذاری در صنعت آلومینیوم مزیت دارد. تولید ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم از دیرباز در کشور ما رواج داشته و سابقه ای طولانی دارد. غیر از واحدهای کارخانه ای که به صورت صنعتی به ساخت و عرضه انواع ظرف های آلومینیومی با آلیاژهای مختلف می پردازند، تهیه و تولید ظروف حجیم مانند انواع دیگ، دیگچه، لگن و آبکش و سایر ابزار و وسایلی که مخصوص کار در آشپزخانه های بزرگ هستند در کارگاه های کوچک و بزرگ انجام می شود.
هزینه های سرمایه گذاری در واحد تولید ظروف آلومینیومی
برای سرمایه گذاری در این حرفه اول باید فضای مناسب تدارک دیده شود. در این کار به فضای باز و آزاد نیاز است و داشتن انبار از آن هم واجب تر است. با متراژ 40 – 30 متر نمی شود کار خاصی انجام داد مگر برای ظروف کوچک. البته بیشتر کارگاه های تولیدی فاقد انبار هستند و هزینه انبارداری هم به مخارج شان اضافه می شود. سایر وسایل و ادوات لازم، دستگاه برش، دستگاه و مته های تراش و مشعل های گازی است. اگر بخواهید تنوع بیشتری در تولید داشته باشید لازم است که کوره هم داشته باشید.
کلا به غیر از هزینه جا و مکان باید چیزی نزدیک به 80 تا 100 میلیون تومان کنار بگذارید. در این کارگاه ها علاوه بر ظروف آلومینیومی، کاسه های چراغ معابر، بست های مخصوص پست های برق، واشرها و پرچ های مخصوص کمد و دکوراسیون داخلی و پایه های لوستر های سبک ساخته می شود.
 

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *