طرح توجیهی فرآوری روده گوسفند (هنگ) -فرصت سرمايه گذاري٧١

 معرفي طرح فرآوری روده گوسفند (هنگ)

حدودا” در هفتاد سال قبل مهاجرینی از کشور شوروي که در ساخت روده تخصص داشتند به ایران آمدند و از روده گوسفند و بز جهت صدور آن به خارج از کشور براي روکش سوسیس استفاده نموده و ساخت آنرا به کارگرانی که در ساخت زه مهارت داشتند آموزش دادند. ساخت روده بوسیله دست و با استفاده از چوب خیزران که داراي لعاب مخصوصی است انجام می گرفت و با برداشتن یک پوست داخلی و یک پوست خارجی روده را بحالت روکش آماده جهت پر نمودن گوشت مهیا می کرد. روده تنها کالاي صادراتی است که اثر ضد تورمی دارد. بدین معنی که هرچه صادرات و قیمت صادراتی آن بالا رود قیمت گوشت کاهش می یاید. فرآیند تولید و صادرات روده هیچگونه ارزبري ندارد. تمام مراحل به عمل آوردن این کالا با دست و ظرافت خاصی انجام می گیرد. بنابراین نیروي انسانی زیادي مشغول به کار خواهند شد. روده ایران بعد از زغفران و خاویار در دنیا مقام سوم را دارد و از نظر کمی و کیفی مقام اول را دارد. این محصول در داخل کشور مصرف چندانی نداشته و فقط به مقدار بسیار ناچیز و محدود در کارخانجات سوسیس و کالباس به عنوان روکش استفاده می شود. روده به دلیل آن که از جنس گوشت و داراي منافذ بسیار ریز و طبیعی است، سوسیس با همان روکش روده طبخ و مصرف می شود. این محصول تاکنون به دلیل پیشرفت هاي تکنولوژیک فقط در صنایع غذایی به ویژه براي پوشش سوسیس استفاده می شود، اما براي تولید نخ بخیه ، تولید صنایع دستی ،تولید کاندوم ، تیر و کمان و زه تار نیز قابل استفاده بوده است .
اهمیت استراتژیکی طرح فرآوري روده گوسفند
محصول مورد بررسی جزء کالاهاي پر مصرف در دنیاي پزشکی و غذایی می باشد اما استراتژیک نیست.
خلاصه بررسي فنی، مالی و بازار طرح فرآوري روده گوسفند
پیش بیني ظرفیت و تركیب تولید : 180000 عدد
مساحت زمین: 1800 متر مربع
زیربنای ساختمان تولیدي : 380 متر مربع
 

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *