? شیره انگور مادهای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست میآید. شهرستان ملایر و نیشابور و کاشمر در خراسان رضوی تولید کننده شیره انگور در ایران میباشند. شیره انگور فرآوردهای با ارزش غذایی بالاست. و بیشتر به روش سنتی و از سوی زنان روستایی تهیه میشود. همانطور که عناون شد شیره انگور به دلیل مزه شیرین، مطبوع و ملایم، در نانهای محلی، شیربرنج، فرنی و حلوا به کار می رود. لذا فراوری شیره انگور به روش صنعتی هر روزه در حال گسترش می باشد. با توجه به خواص و کاربردهای فراوان این محصول تقاضای مناسبی برای آن پیش بینی میگردد. و از نظر کسب سهم بازار دچار مشکل خاصی نمی باشد.
سرمایه گذاری مورد نیاز جهت طرح تولید شیره انگور
برای احداث واحد تولید شیره انگور با ظرفیت 400 تن در سال به 8 میلیارد ریال سرمایه ثابت نیاز دارید. بازدهی طرح حدود 35 درصد می باشد و با گذشت ۳ سال می توانید سرمایه اولیه خود را برداشت نمایید
- طرح توجیهی تولید فیلم و ورق کامپوزیت-فرصت سرمايه گذاري٣٥
- طرح توجیهی تولید متر و تراز لیزری -فرصت سرمايه گذاري٣٧