طرح توجیهی تولید رنگ خوراکی طبیعی -فرصت سرمايه گذاري٣٨


? معرفي طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی
محصول طرح حاضر تولید رنگ های خوراکی طبیعی می باشد که در این طرح تولید سه رنگ اصلی قرمز از چغندر،سبز از اسفناج و زرد از زردچوبه مدنظر است.رنگ های طبیعی از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی درارای انواع متفاوتی هستند و تعدادی از آنها نسبت به اکسیداسیون ،تغییر ph ،نور و حلالیت به طور ذاتی حساسند.این رنگ ها دارای پایداری کم و مشکلات در مصرف بوده و نسبت به رنگ های سنتتیک گران تر هستند.طی سالهای اخیر روی رنگدانه های طبیعی تحقیقات زیادی صورت گرفته و بهبودهای زیادی در زمینه پایداری و حلالیت آنها به وجود آمده است.افزودنی های مورد استفاده در فرمولاسیون رنگ های طبیعی می توانند دارای اثری مهم و قابل توجه بر پایداری رنگ ها و سهولت استفاده و درجه رنگ باشند.
رنگ دانه های موجود در ماده غذایی به 3 دسته تقسیم می شوند:
الف-طبیعی
ب-مشابه طبیعی
ج-سنتتیک
خلاصه بررسي فنی، مالی و بازار طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی
پیش بیني ظرفیت و تركیب تولید : 150 تن در سال
مساحت زمین: 8000 متر مربع
زیربنای ساختمان تولیدي : 3600 متر مربع
تعداد و ترکیب نیروی انساني طرح تولید رنگ خوراکی طبیعی: 46 نفر
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 5 =