راه اندازی یک سوپرمارکت
بهازای هر یک متر مغازه، یکمیلیون تومان سرمایه نیاز است. بهعنوان مثال اگر ملک شما 20متر باشد، 20میلیون سرمایه برای مقدمات کار اعم از اجناس و کالا، قفسهها و یخچال نیاز دارید. البته یخچال و فریزر در قیمتهای متفاوتی وجود دارد و حداقل دست دوم آن، دو میلیون و 500هزار تومان برای شما آب میخورد. البته اگر طالب یخچال یا فریزر نو هستید باید 10میلیون تومان از حسابتان کم کنید. به ملک اجارهای مجوز موقت یکساله و به ملک شخصی، مجوز دائم تعلق میگیرد. البته برای گرفتن آن از اتحادیه باید 200 تا 300هزار تومان کنار بگذارید (که البته نسبت به محل و اندازه ملک متفاوت است) و دو تا سه ماه نیز منتظر باشید. گرفتن کارت بهداشت از ارگان مربوطه الزامی است و اگر فروشنده آن را نداشته باشد از ادامه کار منع خواهد شد. 50هزارتومان هم برای اخذ این کارت در نظر بگیرید.
شاید ماههای اول، کمی برای خرید اجناس از شرکتهای مختلف مردد باشید، اما یکی، دوماه بعد خواهید فهمید که چه اجناسی بهسختی فروش میرود و چه اجناسی روی دستتان نمیماند. شاید شرکتهای بستهبندی موادغذایی باشند که در مرحله اول، به شما پیشنهاد میدهند اگر مثلا پنج کارتن از محصول آنها را خریداری کنید، یک کارتن بهصورت رایگان به شما تعلق میگیرد. برای معامله با این شرکتها عجله نکنید و احساسی تصمیم نگیرید. بگذارید آرامآرام بازار، راه خود را پیدا کند و پس از شناخت از نیاز مشتریان، دل به دریا بزنید.