طرح توجيهي توليد پودر گوجه فرنگي

پودر گوجه‌فرنگي محصولي است كه زمان زیادی از توليد آن در كشور نمي‌گذرد و در همین مدت هم توانسته جاي خود را در بازار باز كند. زیرا اين پودر به دليل داشتن وزن و حجم كمتر نسبت به ساير فراورده‌هاي گوجه‌فرنگي، باعث سهولت و صرفه‌جويي در حمل‌ونقل و بسته‌بندي شده و ماندگاري و عمر مفيد بيشتري دارد. از طرفي برخی آنتي ‌اكسيدان‌های موجود در گوجه‌فرنگي طی فرايند توليد رب از بين مي‌رود اما اين مواد در پودر گوجه حفظ شده و از بين نمي‌روند. از دیر باز گوجه فرنگی در سفره ایرانیان جا داشته است. در چند سال اخیر که پودر گوجه فرنگی روانه بازار شده است با استقبال ذائقه ایرانیان مواجه شده و دارای مزیت‌هایی نسبی در مقایسه با گوجه‌فرنگی تازه و رب گوجه و دیگر محصولات آن می‌باشد و در عین حال خواص این گیاه در پودر، بیشتر از سایر محصولات آن حفظ و نگهداری می‌شود. با توجه به توضیحات بالا و افزایش تقاضا برای پودر این گیاه به عنوان مواد اولیه مصرفی در انواع کارخانجات غذایی می‌باشد. لذا از بازار مناسبی برخوردار خواهد بود.

سرمایه گذاری مورد نیاز

برای احداث یک واحد تولید پودر گوجه فرنگی به ۳۶ میلیارد ریال سرمایه ثابت نیاز دارید. نرخ بازدهی طرح بیشتر از ۳۵ درصد بوده و شما سرمایه خود را کمتر از ۳ سال برداشت می کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =