پرورش مرغ تخم گذار صنعتی به روشی اطلاق می شود که در آن نژادهای مرغ تخم گذار استفاده می شود و شامل دو مرحله است .در مرحله نخست که مدتش در حدود ۱۸ هفته بوده و در آن جوجه یک روزه حدودا ۴۰ گرمی با مصرف حدود ۶ کیلوگرم دان به مرغی بالغ در حدود ۱۲۰۰ گرم تبدیل می شود .این جوجه ها اغلب ماده اند زیرا خروس ها در سالن جوجه کشی جداشده و حذف می گردند.این جوجه ها را در قفس و یا بستر پرورش می دهند.مرحله دوم پرورش مرغ تخم گذار است که از ۸۰ هفتگی ادامه دارد و در آخر مرغها به کشتارگاه رفته و به صورت گوشت صنعتی مصرف می شوند.
درحال حاضر بازار دست خوش نوسانات شدید نهاده ها و قیمت جوجه و مرغ و غیره می باشد بنابراین در اختیار مرغدار نبوده که افزایش قیمت نهاده ها و هزینه های اجرایی حجم نقدینگی زیادی را برای پرورش به خود اختصاص داده است…