طرح توجيهي توليد مرغ تخم گذار

طرح توجيهي توليد مرغ تخم گذار

پرورش مرغ تخم گذار صنعتی به روشی اطلاق می شود که در آن نژادهای مرغ تخم گذار استفاده می شود و شامل دو مرحله است .در مرحله نخست که مدتش در حدود ۱۸ هفته بوده و در آن جوجه یک روزه حدودا ۴۰ گرمی با مصرف حدود ۶ کیلوگرم دان به مرغی بالغ در حدود ۱۲۰۰ گرم تبدیل می شود .این جوجه ها اغلب ماده اند زیرا خروس ها در سالن جوجه کشی جداشده و حذف می گردند.این جوجه ها را در قفس و یا بستر پرورش می دهند.مرحله دوم پرورش مرغ تخم گذار است که از ۸۰ هفتگی ادامه دارد و در آخر مرغها به کشتارگاه رفته و به صورت گوشت صنعتی مصرف می شوند.

درحال حاضر بازار دست خوش نوسانات شدید نهاده ها و قیمت جوجه و مرغ و غیره می باشد بنابراین در اختیار مرغدار نبوده که افزایش قیمت نهاده ها و هزینه های اجرایی حجم نقدینگی زیادی را برای پرورش به خود اختصاص داده است…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 64 = 72