طرح توجيهي بسته بندي گوشت

خوشبختانه فناوری بسته‌بندی گوشت طی دو دهه گذشته به سرعت توسعه یافته است چراکه گوشت محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا است، به راحتی در معرض آلودگی ثانویه قرار می‌گیرد. و عدم رعایت شرایط بهداشتی نگهداری سبب افزایش بار میکروبی آن می‌گردد، لذا برای جلوگیری از این امر، بازرسی قبل از کشتار، پس از کشتار، در مراحل بسته‌بندی، حمل ونقل و نگهداری آن تا زمان مصرف حایز اهمیت است.

جهت تهيه اين طرح توجيهي با بهينه گستر صنايع آرمان تماس حاصل نماييد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 6 =