طرح توجيهي بسته بندي گوشت

خوشبختانه فناوری بسته‌بندی گوشت طی دو دهه گذشته به سرعت توسعه یافته است چراکه گوشت محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا است، به راحتی در معرض آلودگی ثانویه قرار می‌گیرد. و عدم رعایت شرایط بهداشتی نگهداری سبب افزایش بار میکروبی آن می‌گردد، لذا برای جلوگیری از این امر، بازرسی قبل از کشتار، پس از کشتار، در مراحل بسته‌بندی، حمل ونقل و نگهداری آن تا زمان مصرف حایز اهمیت است.

جهت تهيه اين طرح توجيهي با بهينه گستر صنايع آرمان تماس حاصل نماييد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.