تولید چیپس سیب زمینی و سیب زمینی نیمه آماده منجمد
واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری) اتلاق میشود. چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشوددر انگلستان نام کریسپ را بر روی این فرآورده گذاشته اند. چیپس تا رطوبت ۲ درصد در روغن سرخ میشود رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد علاوه بر این چیپس باید کمتر از ۱۵ درصد تاول و کمتر از ۱۰ درصد عیوب جزئی و کمتر از ۵ درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین ۳۲-۴۰ درصد باشد.