|

تولید بستنی پاستوریزه

بستنی باید حاوی ۱۰ تا ۱۶ درصد چربی شیر باشد. بستنی‌های با چربی بالاتر معمولاً بافت نرم‌تری دارند زیرا حاوی مقدار کمتری آب و درنتیجه بلورهای یخ کمتری هستند. بستنی‌هایی که کمتر از ۱۰٪ چربی شیردارند، به‌عنوان «یخ شیر» یا به‌طور متداول‌تر، بستنی «کم‌چرب» نامیده می‌شوند.
علاوه بر شیر یا خامه، بستنی اغلب حاوی تثبیت‌کننده‌هایی مانند گلوتن است که کمک می‌کند تا مخلوط یک ساختار منسجم داشته باشد. شکر یا جایگزین‌های شکر معمولاً برای تأمین عطروطعم شیرینی که بیشتر مردم انتظار دارند اضافه می‌شود. انواع بستنی بدون شکر متداول شده‌اند و با افزودن قندهای طبیعی میوه و شیر طعم آن‌ها شیرین می‌شود.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *