طرح توجيهي راه اندازی واحد تولید نان رژیمی -فرصت سرمايه گذاري٨٧

بیشترین مشکلات گوارشی ایرانیان ناشی از مصرف نان های سفید و سنتی است. استفاده از نان سفید در اکثر کشورهای جهان به صفر رسیده است و این کشورها به سمت مصرف نان های تیره که سبوس بیشتری هم دارند گرایش پیدا کرده اند، این در حالی است که در ایران مصرف نان لواش با 64درصد بیشترین سهم مصرف را به خود اختصاص داده است.
در تمام دنیا گرایش مردم به سمت مصرف نان های تیره است. این نوع نان ها سبوس بیشتری دارند، اما در ایران هرچقدر نان سفیدتر باشد طالب بیشتری دارد. در حال حاضر در ایران سبوس های جدا شده از آرد برای مصرف دام استفاده می شود، در حالی که در تمام دنیا سبوس را به آرد اضافه می کنند تا بتوانند نان مغذی تری را تولید کنند.
روش تولید نان در ایران کاملا مغایر استانداردهای جهانی است؛ در ایران همچنان تولید نان های تخت و فلت رواج دارد در حالی که تمام دنیا به سمت تولید نان های حجیم حرکت کرده اند.
تنوع محصول در نان های حجیم بسیار بالاست و زمانی که شما به یک واحد تولید نان حجیم مراجعه می کنید با 40نوع نان که ممکن است در برخی واحدها تعداد آنها به 150نوع هم برسد مواجه هستید اما در واحدهای تولید نان فلت بیش از یک نوع نان نمی توان تولید کرد.
ماندگاری بالا و پروسه استانداردسازی نان از دیگر دلایل حرکت به سمت نان های حجیم و رژیمی است و قطعا نان هایی که به این روش پخت می شوند سالم تر هستند.
وضعیت صادرات نان
در بحث صادرات نان، تولیدکنندگان ما اقبال خوبی نداشته اند و این مسئله دلایلی دارد که یکی از آنها گران بودن آرد و گندم در ایران به نسبت قیمت های جهانی است.
گندم جهانی کیلویی 700تومان است در حالی که گندم ایران با یارانه ای که دولت برای آن در نظر می گیرد با قیمت 900 تومان به واحدهای تولیدی عرضه می شود. حال تولید و بسته بندی آن برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

61 − = 54