طرح توجهی راه اندازی طباخی آش و حلیم-فرصت سرمايه گذاري٥١

? حضور همیشگی این اقلام خوراکی بر سر سفره افطار ضرورت پخت و عرضه انبوه آن را برای شهروندان می‌طلبد که این کار از طرف کبابی‌ها و سایر عرضه‌کنندگان میسر می‌شود. برای بررسی بیشتر در این زمینه با حسین محمدی، رئیس اتحادیه فروشندگان آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران به گفت‌وگو نشسته‌ایم.
میزان مصرف در طول سال معمولا ثابت است و فقط در ماه مبارک رمضان حجم عرضه بیشتر می‌شود. بعد از این ماه همه چیز به حالت قبلی برمی‌گردد. البته‌ آش و حلیم در تمام مدت سال مشتری خودش را دارد و حتما شاهد صف‌های طولانی در جلوی مغازه‌ها بوده‌اید.
میزان سرمایه لازم جهت راه اندازی طباخی
اگر می‌خواهید این کار را پیش بگیرید، مهم‌ترین مسئله پیدا کردن جا و مکان مناسب است که بتوانید کارهای پخت‌وپز را انجام دهید. اگر فضای شما زیرزمین داشته باشد بسیار مطلوب است، ولی باید هزینه زیادی را متقبل شوید. قیمت خرید و اجاره ملک بستگی به محل و متراژ آن دارد و اگر قصد دارید در مناطق جنوبی شهر جایی را پیدا کنید، باید بین 10 تا 15میلیون برای اجاره مغازه کنار بگذارید.4 تا 5 میلیون تومان هم صرف ادوات و وسایل لازم می‌شود که ابزار کارتان محسوب می‌شود.
مورد دیگر تهیه مواد اولیه مثل حبوبات، آرد، شکر و چاشنی‌هاست. خود ما این اجناس را به صورت عمده از بازار مولوی یا بازار بزرگ تهران می‌خریم. قیمت مواد اولیه تابع شرایط فصلی است و نوسان دارد و معمولا بین 15 تا 20درصد بالا و پایین می‌شود. دیگ، کفگیر، ملاقه و هم‌زن از اصلی‌ترین وسایل کار هستند.
این وسایل را باید از جاهایی مثل راسته سیداسماعیل و مولوی تهیه کنید که به شکل کیلویی فروخته می‌شوند. باید توجه داشته باشید اول مطمئن شوید که دیگ و قابلمه را برای کجا و چه فضایی می‌خواهید، یک‌وقت ظرفی نخرید که از در تو نرود! سعی کنید مواد اولیه را متناسب با مقدار عرضه تهیه کنید و اگر برای‌تان مقدور است یک انبار برای اجناس خشک فراهم کنید.
قدم بعدی کسب مجوز است که باید به اتحادیه درخواست بدهید تا برای شما پروانه صادر شود. بعد باید در کلاس‌های بهداشت عمومی که خاص صنوف مواد‌غذایی است شرکت کنید تا مشکلی برای کسب‌وکار نداشته باشید. اگر کارتان رونق بگیرد می‌توانید خوراکی‌های دیگری مثل مسقطی، شله‌زرد و فرنی را هم به اجناس‌تان اضافه کنید.
 

7 دیدگاه در “طرح توجهی راه اندازی طباخی آش و حلیم-فرصت سرمايه گذاري٥١

  • مهر 4, 1396 در 9:26 ق.ظ
    Permalink

    تماما هزینه ها غلطه..
    بنده در غرب تهران 60 متر مغازه خریدم 568 میلیون تومان.
    80 میلیون هم هزینه مغازه کردم تا طباخی باز کنم.فقط یخچال هاش 15 میلیون تومان شد..چجوری میگید با 5 میلیون ادوات میشه خرید؟
    10 میلیون تومن میز و صندلی شد.
    18 میلیون تومن تابلو مغازه شد.
    و هزینه های دیگه.

    پاسخ دادن
    • مهر 19, 1396 در 11:55 ق.ظ
      Permalink

      باسلام
      در مناطق مختلف قیمت ها و هزینه متفاوت است.

      پاسخ دادن
      • فروردین 30, 1397 در 12:03 ب.ظ
        Permalink

        منظور از لوازم منظورتون چیه که میگین 5 میلیون میشه
        اخه دیگ و گاز و یخچال و پاچال و لوازم اولیه کار حداقل 10 تا 15 تومن هزینه داره

        پاسخ دادن
        • اردیبهشت 1, 1397 در 5:00 ب.ظ
          Permalink

          سلام با توجه به اینکه تجهیزات را میتوان دست دوم هم تهیه کرد و گزارش برای سال قبل است و قیمت ها تغییر کرده است

          پاسخ دادن
    • آبان 25, 1397 در 11:12 ب.ظ
      Permalink

      آقا شما با این هزینه هایی داشتید از این کار راضی هستی؟درآمدش چطوره؟یکم برام توضیح میدی؟

      پاسخ دادن
  • خرداد 31, 1397 در 7:23 ب.ظ
    Permalink

    سلام به همه من مغازه ای دارم ولی کاری ندارم یک سرمایه گذار که باهم کار کنیم میخوام
    مشهد هستم 09159053546

    پاسخ دادن
  • مرداد 6, 1398 در 9:07 ق.ظ
    Permalink

    سلام
    خب تابلو مغازه را با ۱ میلیون هم میشه اوکی کرد
    اینجا هم راجب مغازه آش صحبت کردند که سه تا دیگ و یه اجاق سه شعله و یه همزن اصلی ترین ادواتشه و اصلا یخچال لازم نداره
    هرچند همون یخچال رو هم میشه با ۸ تومن خرید کرد البته ۳ تا یخچال منظورمه اون هم یه مقداریشو میشه چک داد

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

47 + = 49