طرح توجیهی راه اندازی کافی شاپ-فرصت سرمایه گذاری۲۷۸

 لازم است که قبل از هر کاری بتوانیم مشتریان خود را شناسایی کنیم و سپس با توجه به آن مکان و منوی خود را انتخاب کنیم , کافی شاپ از آن جمله کسب و کارهایی است که بیشتر مورد توجه و استقبال جوانان است.

بنابراین بهتر است که مکان انتخابی شما برای راه اندازی کافی شاپ نزدیک دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و یا در مکان های شلوغ و پر رفت و آمد باشد چون احتمالا بیشترین مشتریان شما را طیف جوان تشکیل می دهند مطمئن باشید اگر  بتوانید جای خوبی را برای راه اندازی کافی شاپ انتخاب کنید حتما در این کار موفق خواهید بود. باید توجه داشته باشید که مکان مورد اجاره یا در اختیار شما باید طبقه همکف و حداقل به متراژ 20 متر مربع باشد تا بتوانید مجوز های لازم را کسب کنید.

هر کافه متوسط در خیابان های مرکز شهر تهران و نزدیک به مراکز فرهنگی روزانه ۱۰۰ مشتری دارد که این مشتریان در روز های آخر هفته به دو برابر هم می رسند. به طور میانگین هر مشتری در کافه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان هزینه می کند.

به عبارتی هر کافه روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درآمد دارد که بیش از ۴۰درصد آن را هزینه تأمین مواد اولیه، تأمین دستمزد کارگران و… دربر می گیرد. یک کافه دار به طور میانگین روزانه ۸۰۰ هزار تومان از کسب و کار خود سود می برد که سود ماهانه آن نزدیک به ۲۴میلیون تومان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

57 − = 49