طرح توجیهی تولید ناگت

کارخانه تولید ناگت

سال 1950 یک فرد آمریکایی برای نخستین بار فرمولاسیون تهیه ناگت را از مرغ ارائه کرد و نزدیک به سال 1980 بود که مک دونالد به‌صورت رسمی و گسترده مک‌ناگت مرغ را در رستوران‌های خود سرو کرد و همین باعث شد از آن پس استفاده از انواع ناگت در سراسر دنیا به اشکال و طعم‌های مختلف رایج شود. اگر بخواهیم یک تعریف کلی از ناگت ارائه دهیم در واقع ناگت‌ها عبارتند از انواع گوشت چرخ كرده و فرآوری شده كه به اشكال مختلف شكل داده شده و با نمک، ادویه، آرد سوخاری، پوشیده و به‌صورت خام، نیمه‌پخته، نیمه‌سرخ یا پخته تهیه می‌شود. این گوشت چرخ کرده می‌تواند شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، انواع ماکیان و حتی میگو باشد. در واقع انواع گوشت حلال در کشور قابلیت تبدیل شدن به ناگت را دارند اما بیشترین تولید در زمینه تهیه ناگت در ایران مربوط به مرغ است، بنابراین می‌توان در سایر گوشت‌ها مانند بوقلمون یا میگو سرمایه‌گذاری کرد تا با تمایز، وارد بازار شوید.

برای راه‌اندازی کارخانه‌ای که توانایی تولید حدود هزار تن از این محصول را در سال داشته باشد به تمام ماشین‌آلاتی که در بالا گفته شد نیاز داریم، هزینه تهیه این ماشین‌آلات حدودا یک میلیارد و 500‌میلیون تومان برآورد می‌شود به علاوه برای تجهیز آزمایشگاه و وسایل دفتری 300میلیون دیگر سرمایه مالی نیاز دارید و 200‌میلیون هم برای سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه نیاز است یعنی در مجموع برای شروع کار حدودا به 2‌میلیارد تومان سرمایه نیاز دارید. این مقدار روزانه حدود 4000‌کیلو از محصول را که می‌تواند شامل بسته‌های یک‌کیلویی باشد، تولید می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 1 =