طرح توجیهی بسته بندی خشکبار-فرصت سرمایه گذاری ۲۲۴

طرح مورد نظر احداث يك واحد بسته بندي خشكبار با ظرفيت اسمي 1100 تن درسال ميباشد.
نوع و مشخصات بسته بندی خشکبار
معمولا” خشكبار درگذشته در كشور ما به صورت فله اي عرضه شده است اما بويژه دريكي دو دهه اخير ،بسته بندي اين گونه محصولات رواج بيشتري يافته و حتي توانسته است تا حد زيادي به ساير كشورهاي جهان نيزصادر شود.بنابراين ،بطور كلي در حال حاضر نيز اين فراورده ها در دو شكل بسته بندي شده و فله اي در دسترسمي باشند كه عبارتند از: انواع بادام ، انواع گردو، انواع پسته، فندق، برگه ميوه جات ( نظير گلابي، زردآلو و …)، توت خشك، خرما خشك، كشمش خواص برگه ميوه ها تقريبا” همانند ميوه هاي تازه است با اين تفاوت كه روشهاي خشك كردن مي توانند تا حدي برخي از مواد مغذي حساس به حرارت را تقليل داده و از ارزش آنها بكاهند همانند ويتامين C.خشك كردن تاثيري بر مواد معدني و املاح يا كربوهيدراتهاي ان نداشته و بر اين اساس محصولات خشك شده ميوه ها سرشار از انواع املاح معدني و ويتامينها بوده كه مي تواند در فصول مختلف مورد استفاده ميباشند. بادام و گردو نيز منابع اصلي انواع اسيدهاي چرب غير اشباع و ويتامين E هستند. بسته بندي اي فراورده ها در اشكال و اوزان مختلف قابل عرضه مي باشد ، ماشين آلات نيز طوري انتخاب شده اند تا بتوانند انواع بسته بنده اي مختلف را توليد نموده و به اين ترتيب گستره مصرف كنندگان وسيع تر گردد .بسته بنديها از 5 كيلو گرم جهت مصارف تقريبا” تجاري و صادرات تا 200 گرمي قابل انجام مي باشد.
بررسي بازار بسته بندی خشکبار
مصرف کنندگان عمده: صنايع غذايي و تنقلات
میزان تقاضا : 50 هزارتن درسال
پیش بیني ظرفیت و تركیب تولید هر طرح: 1100 تن درسال
روش تولید و تکنولوژی بسته بندی خشکبار
فرآيند توليد محصول شامل برداشت، هسته گيري و لپه كردن، خشك كردن، جمع آوري محصول و بسته بندي محصول ميباشد.
مساحت زمین: 6000 متر مربع
سطح زیربنا : 2000 مترمربع
امکانات زیربنایي مورد نیازطرح توجیهی بسته بندی خشکبار
-میزان آب مصرفی:20000 مترمكعب در سال
– میزان برق مصرفی: 360 كيلووات ساعت در سال
– میزان گاز مصرفی: 15000 مترمکعب
تعداد و ترکیب نیروی انساني طرح بسته بندی خشکبار: 25 نفر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

51 − 49 =